ПАРК МОЛ СТАРА ЗАГОРА

Модни тенденции есен-зима 2020/2021

Парк Мол Стара Загора проучи кои са тенденциите в модата за сезон есен-зима 2020/2021

Парк Мол Стара Загора проучи кои са тенденциите в модата за сезон есен-зима 2020/2021. Те са се базирани най-вече на дрехи и аксесоари, които се носят в ежедневието или т.нар. „уличен стил“. Цветовете са от неутрални до ярки, но най-важното е да се чувстваме удобно и комфортно в дрехите, които носим.

 

Вижте кои са 5-те топ тенденции за есен 2020.


1. Костюми със сако и пола

От няколко години насам костюмите присъстват под една или друга форма в топ тенденциите, независимо от сезона. За сезон есен/зима 2020-2021 актуални са моделите с пола и сако. Интересното е, че те не са само строги и елегантни, но и с по-модерно и небрежно излъчване.

2. Кожени костюми

Друга актуална тенденция за есента са кожените костюми. Тази тенденция определено не е за всеки вкус и стил, пък и мнозина смятат, че в кожа трябва да се обличат само жените с идеална фигура. Всъщност не е така. Модерната мека еко кожа е подходящи за всеки тип фигура и приляга като втора кожа.

 

3. Панталони с широки крачоли

Най-актуалната тенденция при панталоните са моделите с широки крачоли както при елегантните, така и при спортните модели. Панталоните с широки крачоли не подхождат на всяка фигура. Ако сте с по-нисък ръст, избягвайте твърде разкроените по цялата дължина модели, както и дълбоката талия. Високите дами по-лесно ще открият широк панталон, който да им отива.

4. Дрехи с ресни

След кратко отсъствие от модните тенденции, дрехите с ресни се завръщат и отново са топ тенденция тази есен. Макар да са малко нестандартен избор, ако ги съчетаете правилно, са доста ефектни и интересни и като аксесоар.   

5. Карирани акценти

Карето сякаш никога не излиза от мода, но има сезони, в които е особено актуално. Тази есен и зима можете спокойно да съчетавате карето с различни цветови комбинации, така че то да остане акцентът в тоалета ви. Актуални са и комбинациите, които са изцяло в каре в съчетание с изчистена горна дреха и едноцветна чанта.

публикувано: 2020-10-27